Resinex svetainėje naudojami slapukai ir panašios technologijos, siekiant geriau suprasti Jus dominančius produktus, tam, kad galėtume Jums asmeniškai suteikti daugiau informacijos. Tęsdami naršymą svetainėje, Jūs sutinkate, kad mes naudotume slapukus. Sužinokite daugiau apie slapukus ir kaip juos valdyti

SURLYN™ jonomerų dervų grupės produktai gaunami iš dalies neutralizuojant rūgšties kopolimerą su metalo druska. Kitaip tariant, NUCREL™ yra pagrindas, arba „bazinė derva“, naudojama SURLYN™ jonomerams gaminti.

Bendroji informacija

Įtraukus šiuos metalo katijonus, SURLYN™ jonomerai įgyja daugybę ypatingų savybių, tarp kurių išsiskiria šios:

  • Išskirtinis standumas, skaidrumas ir blizgesys
  • Puikus atsparumas alyvai, aliejui ir cheminėms medžiagoms
  • Žema sandarinimo pradžios temperatūra
  • Labai platus sandarinimo temperatūros langas
  • Puikus terminis formavimas
  • Puiki apsauga nuo užteršimo
  • Geras aliuminio folijos sukibimas
  • Mėsos ir baltymų sukibimas
  • Didelis susitraukiamumas
  • Didelis atsparumas pradūrimams ir įbrėžimams

SURLYN™ jonomerai plačiai naudojami įvairiose maisto ir ne maisto pramonės srityse. Pavyzdžiai:

  • Vyniojimo plėvelės pakuotės
  • Kruopų fasavimo maišeliai
  • Medicininis formavimo tinklelis
  • Mėsos pakuotės
  • Vakuuminės pakuotės (VSP)
  • Barjeriniai susitraukiantys maišeliai (BSB)
  • Mažmeninės plėvelės pakuotės

Be to, SURLYN™ jonomerus galima apdoroti įvairiais būdais:

  • Pučiamų ir liejamų plėvelių gamyba
  • Ekstruzinių dangų gamyba
  • Laminavimas

Populiariausios SURLYN™ klasės:

  • SURLYN™ 1601 ir SURLYN™ 1652 kaip karščio sandarinimo sluoksnis užtikrina mėsos sukibimą (sulipimą), gerą sandarumą, apsaugantį nuo užteršimo, pagerina formavimosi savybes ir susitraukimą naudojant, pvz., HFFS, VSP, BSB, kurie yra skirti perdirbtos mėsos ir sūrio pakuotėms bei kruopų maišeliams.
  • SURLYN™ 1652 ir (arba) SURLYN™ 1605 kaip sandarinimo sluoksnis užtikrina tiesioginį aliuminio folijos, aliejaus, riebalų ir alkoholio barjero sukibimą, gerą atsparumą įbrėžimams ir dilimui maišeliuose, pagaliukų pakuotėse ir sudėtinėse sriubų, užkandžių skardinėse, tirpiosios kavos, bulvių traškučių ir farmacijos pakuotėse.
  • SURLYN™ 1705 ir (arba) SURLYN™ 1857 naudojamas, kai reikia klijuoti arba sandarinti stiklo ir keramikos pakuotes, skirtas jogurtams, desertams ir aliejui.